سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38

موضوع: سوالات و مشکلات سخت افزاری مدل 1500 بوگاتی در این تاپیک

  1. Top | #31

    تاریخ عضویت
    1393/09
    نوشته ها
    39
    میانگین پست در روز
    0.04
    تشکر
    67
    تشکر شده 68 بار در 40 ارسال
    دوست عزیز خازنهای اطراف سی پی یو را تعویض کنید

  2. کاربر مقابل از mp123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #32

    تاریخ عضویت
    1396/02
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.01
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    با سلام
    چرا قابلیت مولتی پیکچرز در این مدل با وجود نرم افزارهای جدید اضافه نمیشود این قابلیت در ایکلاسی که از ۱۰ سال پیش بود وجود داشت،ولی متاسفانه علارغم درج روی کارتن هنوز فعال نشده است.
    مشکل دیگر در هنگام ویرایش بخصوص حذف کانال ها می باشد که در هنگام ویرایش آن کانال ،به نمایش در نمی آید ولی بر عکس هنگام تعویض کانالها با رفتن روی هر کانالی بدون فشردن دکمه ای آن کانال نمایش داده می شود اگر جای این دو مورد تعویض شود بسیار راحتر و جالب تر است.

  4. کاربر مقابل از Tala1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #33

    تاریخ عضویت
    1396/03
    نوشته ها
    48
    میانگین پست در روز
    0.42
    تشکر
    21
    تشکر شده 49 بار در 46 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط feri ms5000 نمایش پست ها
    دوست عزیز و محترم جسارتا ما ربات ۲۴ ساعته انلاین نیستیم و زندگی داریم مثل شما مدلایی رو که گفتید ندارم ماهم مثل خودتون تعمیر کار هستیم تا حدودی که تونستم و تجربشو داشتم راهنماییتون کردم ولتاژها رو هم یادم نیست خودتون باید از رو یه دستگاه سالم چک کنید
    دوست محترم کسی که یه مسئولیتی رو قبول میکنه باید پاسخگو هم باشه و اینکه قراربود از دوستان پیگیر بشید ولی در جوابتون چیزی از این مورد نگفتید من جسارتی نکردم که شما میگید ربات نیستم خودتون تعمیرکار هستید و میدونید مشتری این چیزا حالیش نیست فقط عجله داره دستگاه درست بشه ببره،من چندین بار به مشکل خوردم بعد از یک هفته حتی تا سه هفته هم طول کشیده و در آخر همین جوابو بمن دادید که من اندازه تجربم راهنمایی کردم و یا گفتید به شرکت مشکلتون رو ارجاع میدم و جوابشو به اطلاع میرسونم که هیچ وقت این اتفاق نیوفتاده تا الان،پس الان مشکل سه تا دستگاه رو باید به کجا و کی بگم که حل کنه چون اگه حل نشه باید پس بگیرم و یکی دیگه بهشون بدم،ولتاژی هم که گفتید من ولتاژ نخاستم فقط میخام بگید که علت نداشتن خروجی اون دوتا قطعه رو مین که شماره هاشونم نوشتم چی هست که اینجوری میشن و دستگاه رو بوت نمیره حداقل این یه جوابو خواهش میکنم بهم بدید

  6. کاربر مقابل از momosy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #34

    تاریخ عضویت
    1396/03
    نوشته ها
    48
    میانگین پست در روز
    0.42
    تشکر
    21
    تشکر شده 49 بار در 46 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mp123 نمایش پست ها
    دوست عزیز خازنهای اطراف سی پی یو را تعویض کنید
    ممنون از راهنماییتون میشه لطفا شماره های روی مینشون رو بگید و اینکه برای شمام این مشکل پیش اومده که دستگاه بوت نشه و با تعویض خازنها درست شده باشه؟

  8. کاربر مقابل از momosy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #35

    تاریخ عضویت
    1396/03
    نوشته ها
    48
    میانگین پست در روز
    0.42
    تشکر
    21
    تشکر شده 49 بار در 46 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط momosy نمایش پست ها
    دوست محترم کسی که یه مسئولیتی رو قبول میکنه باید پاسخگو هم باشه و اینکه قراربود از دوستان پیگیر بشید ولی در جوابتون چیزی از این مورد نگفتید من جسارتی نکردم که شما میگید ربات نیستم خودتون تعمیرکار هستید و میدونید مشتری این چیزا حالیش نیست فقط عجله داره دستگاه درست بشه ببره،من چندین بار به مشکل خوردم بعد از یک هفته حتی تا سه هفته هم طول کشیده و در آخر همین جوابو بمن دادید که من اندازه تجربم راهنمایی کردم و یا گفتید به شرکت مشکلتون رو ارجاع میدم و جوابشو به اطلاع میرسونم که هیچ وقت این اتفاق نیوفتاده تا الان،پس الان مشکل سه تا دستگاه رو باید به کجا و کی بگم که حل کنه چون اگه حل نشه باید پس بگیرم و یکی دیگه بهشون بدم،ولتاژی هم که گفتید من ولتاژ نخاستم فقط میخام بگید که علت نداشتن خروجی اون دوتا قطعه رو مین که شماره هاشونم نوشتم چی هست که اینجوری میشن و دستگاه رو بوت نمیره حداقل این یه جوابو خواهش میکنم بهم بدید
    دوست محترم اگه وقت کردید و تمایل داشتید یه جواب یا راهنمایی بفرمایید اگرم نمیتونید لطف کنید آدرس لینک آدمین رو بدید خودم بهشون مشکلمو ارجاع بدم شاید ایشون یه راه حلی داشته باشن چون خیلی از دستگاههای مدیا به این مشکله رو چراغ آبی موندن میخورن و راه حلی هم کسی براش نداره بالاخره یا جلوی این ایراد رو باید شرکت بگیره یا که راه حلش رو بگه

  10. کاربر مقابل از momosy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #36
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    3,186
    میانگین پست در روز
    0.18
    تشکر
    11,839
    تشکر شده 4,172 بار در 2,021 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط momosy نمایش پست ها
    دوست محترم اگه وقت کردید و تمایل داشتید یه جواب یا راهنمایی بفرمایید اگرم نمیتونید لطف کنید آدرس لینک آدمین رو بدید خودم بهشون مشکلمو ارجاع بدم شاید ایشون یه راه حلی داشته باشن چون خیلی از دستگاههای مدیا به این مشکله رو چراغ آبی موندن میخورن و راه حلی هم کسی براش نداره بالاخره یا جلوی این ایراد رو باید شرکت بگیره یا که راه حلش رو بگه
    دوست عزیز در پیام خصوصی با جناب ادمین درارتباط باشید شاید ایشون بیشتر بتونن کمکتون کنند بنده اطلاعات خودم رو تا حد امکان در اختیارتون گذاشتم

  12. کاربر مقابل از feri ms5000 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. Top | #37
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    3,186
    میانگین پست در روز
    0.18
    تشکر
    11,839
    تشکر شده 4,172 بار در 2,021 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tala1 نمایش پست ها
    با سلام
    چرا قابلیت مولتی پیکچرز در این مدل با وجود نرم افزارهای جدید اضافه نمیشود این قابلیت در ایکلاسی که از ۱۰ سال پیش بود وجود داشت،ولی متاسفانه علارغم درج روی کارتن هنوز فعال نشده است.
    مشکل دیگر در هنگام ویرایش بخصوص حذف کانال ها می باشد که در هنگام ویرایش آن کانال ،به نمایش در نمی آید ولی بر عکس هنگام تعویض کانالها با رفتن روی هر کانالی بدون فشردن دکمه ای آن کانال نمایش داده می شود اگر جای این دو مورد تعویض شود بسیار راحتر و جالب تر است.
    دوست محترم برای مشاهده کانال کافیه در نرم افزار اخر در منو حذف و... یک back زده و f1 رو بزنید

  14. Top | #38

    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    2
    میانگین پست در روز
    0.67
    تشکر
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام دوست عزیز من خیلی ساله رستیور شما رو دارم تازه یک مدل جدید شما رو خریدم مدل بوگاتی 1500 دو ماهه طرح جدید این رستیور شما وقتی که سیم النبی بهش وصل می کنی پیام رستیور به النبی اتصال نیست هی ظاهر میشه پدر منو در اورده تا دیروز که بردمش پیش یک تامییر کار حرفه ای گفت سی پی یو دستگاه مشکل داره که ولتاژ دستگاه گفت خرابه قطع می کنه اصلا دستگاه درصد هیچ ماهواره ای رو نداره یک تکنیکی زد و ولتاژ دستگاه رو یک سره کرد و تیونر رو از کار انداخت و دستگاه مشکلش حل شد و گفت قدیم درجه خروجی سیم ماهواره رستیور روی 500 میلی امپر بود اچ دی ها رو گذاشتن روی 300 میلی امپر و این یک مشکل بزرگ رستیور های اچ دی هست که این مشکل نداشتن سیگنال رو داره لطفا کمی بیشر روی سخت افزار کارکنید از سرو تهش نزنید دستگاهای جدید خیلی ضعیفه بعد اپگرید جدید مدیا استار توی قسمت جابجایی مشکل داره خیلی ضعیفه رسیدگی کنید سپاسگذارم متشکر از شما

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •