سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 16242526
نمایش نتایج: از 251 به 259 از 259

موضوع: سوالات و مشکلات نرم افزاری مدل 1000 بوگاتی در این تاپیک

  1. Top | #251

    تاریخ عضویت
    1395/06
    نوشته ها
    7
    میانگین پست در روز
    0.02
    تشکر
    0
    تشکر شده 8 بار در 7 ارسال
    ببخشید برای سیسیکم خودتون مشکلی نداره یا نه فرقی نداره چون مال من وصل میشه ولی تصویر نمیده البته اکانتم از جایی دیگه گرفتم

  2. کاربر مقابل از hadikanani عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #252
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    3,182
    میانگین پست در روز
    0.18
    تشکر
    11,788
    تشکر شده 4,163 بار در 2,017 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hadikanani نمایش پست ها
    ببخشید برای سیسیکم خودتون مشکلی نداره یا نه فرقی نداره چون مال من وصل میشه ولی تصویر نمیده البته اکانتم از جایی دیگه گرفتم
    دوست محترم اخرین ورژن هیچ مشکلی با هیچ سیسیکمی نداره وتست شد در مورد اکانتتون از جایی که خریدکردید باید پاسخگو باشن اما اینکه میگید کانکت هست شبکه باز نمیکنه یا اون شبکه توسط اکانتتون قابل بازگشایی نیست یا دیشتون درست تنظیم نیست منظور بنده اینه که فرکانس دارید اما چون ضعیف هست شبکه باز نمیشود

  4. Top | #253

    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.05
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    با سلام خدمت دوستان گرامی و مدیران خوب انجمن پشتیبانی مدیا استار
    مشکلی که من با آن هنگام نصب و راه اندازی رسیور مواجه شدم ، عدم کارکرد Wifi دستگاه است به گونه ای که هنگام زدن کلید wifi عبارت No Network Interface (بدون ارتباط شبکه) ظاهر میشود
    لازم به ذکر است که نرم افزار دستگاه نیز بروز شده و از نوع کارتن قرمز میباشد .
    لطفا راهنمایی فرمایید .
    با سپاس

  5. Top | #254

    تاریخ عضویت
    1396/04
    نوشته ها
    4
    میانگین پست در روز
    0.06
    تشکر
    0
    تشکر شده 3 بار در 3 ارسال
    سلام چجوری با لودر به ورژن کارخانه برگردونم میشه توضیح کامل باید آموزشی باشه ممنون میشم

  6. Top | #255

    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.07
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام خدمت همه عزیزان.
    من تازه مدل ۱۰۰۰ بوگاتی رو خریداری کردم و یه مشکل عجیب باهاش دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید.تلویزیون من از برند ایکس ویژن ۳۲ اینچی هست و با کابل hdmi به ریسیور متصلش کردم.مشکلم اینه که اگه اول ریسیور رو خاموش کنم بعدش اقدام به خاموش کردن تلویزیون کنم اول تی وی خاموش میشه ولی بعد از ۲ ثانیه دوباره روشن میشه!!! و مجبورم ریسیور رو از کلید پشت دستگاه خاموش کنم تا تلویزیون هم خاموش بشه و دوباره روشن نشه(یا کابل hdmi رو در بیارم و دوباره متصل کنم)! ولی اگه اول تلویزیون و خاموش کنم و بعدش ریسیور رو خاموش کنم هیچ مشکلی نیست و هر دو خاموش میشن! با دستگاه های دیگه که hdmi دارن هم تست کردم و مشکلی نبود و فقط با ریسیور این مشکل هست. اگه راهکاری میدونید ممنون میشم کمک کنید.

  7. Top | #256
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    1,230
    میانگین پست در روز
    0.07
    تشکر
    215
    تشکر شده 1,184 بار در 180 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sutedelan نمایش پست ها
    سلام خدمت همه عزیزان.
    من تازه مدل ۱۰۰۰ بوگاتی رو خریداری کردم و یه مشکل عجیب باهاش دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید.تلویزیون من از برند ایکس ویژن ۳۲ اینچی هست و با کابل hdmi به ریسیور متصلش کردم.مشکلم اینه که اگه اول ریسیور رو خاموش کنم بعدش اقدام به خاموش کردن تلویزیون کنم اول تی وی خاموش میشه ولی بعد از ۲ ثانیه دوباره روشن میشه!!! و مجبورم ریسیور رو از کلید پشت دستگاه خاموش کنم تا تلویزیون هم خاموش بشه و دوباره روشن نشه(یا کابل hdmi رو در بیارم و دوباره متصل کنم)! ولی اگه اول تلویزیون و خاموش کنم و بعدش ریسیور رو خاموش کنم هیچ مشکلی نیست و هر دو خاموش میشن! با دستگاه های دیگه که hdmi دارن هم تست کردم و مشکلی نبود و فقط با ریسیور این مشکل هست. اگه راهکاری میدونید ممنون میشم کمک کنید.

    ابدیت جدید رو تست کنید وگرنه همون روش خودتون رو انجام بدید برای خاموش کرن

  8. کاربر مقابل از Patch Developer عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #257

    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    2
    میانگین پست در روز
    0.19
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    ,عدم آپلود لیست کانال ها بعد از آخرین بروز رسانی

    سلام ، همین امروز این رسیور رو گرفتم (کارتن آن قرمز رنگه ) ، اول همه کانالها رو سرچ کردم و اومد...، بعد از مطالعه سایت خوب شما تصمیم گرفتم آپدیت کنم به آخرین ورژن(1.09.18427)... قبلش یک بک آپ از لیست کانال هام روی usb گرفتم و بعد آپدیت کردم ... آپدیت شد و هیچ مشکلی نداشت ... اما به توصیه شما ریست فکتوری کردم و بعد از ریست فکتوری اولین کاری که کردم آپلود لیست کانال هام بود ... متاسفانه نمیدونم چرا تا 39% میره و هنگ میکنه ... دیگه تو لیست Eutelsat 7B وجود نداره ... سوییچ رو برای Eutelsat 7A تنظیم کردم و All Search کردم فقط تعداد کمی کانال اومد ! (فرکانس ها رو دوستم وارد کرده بود و من ندارمشون و در دسترس هم نیست) دوباره همین ماهواره رو Blind Scane کردم ، کانالهای قبلی رو پاک کرد و بیست و چند تا کانال که اگثرا Unname هستن و تصویر ندارن رو بجای کانال های قبلی آورد !!؟؟
    لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم ... گیر کردم لطفا کمکم کنید .

    باتشکر فراوان

  10. Top | #258

    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    2
    میانگین پست در روز
    0.19
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    مشکل پچ 18427

    سلام مجدد ، مشکلم حل شد ... پچ جدید رو تست کردم "علاوه" بر مشکلاتی که دوستی در پست های قبل گفته بود (خوانا نبودن کانال فعال در لیست و ... ) ، یک تغییر بد دیگه هم داره و اون اینکه زمانی که وارد color setting میشیم تصویر کوچک شده و کاملا پشت منوی color ناپدید میشود و نمی توان اثر تغییرات را رو تصویر دید و تنظیم درستی کرد ! ( در پچ اصلی تصویر کانال کوچک نمیشد و امکان دیده شدن تغییرات رو داشتیم .)
    لطفا بررسی نمایید . با تشکر

  11. Top | #259

    تاریخ عضویت
    1396/06
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.09
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام، از کجا بفهمم چه کانالایی با اکانت رایگان این مدل(ms 1000 bugatti )
    باز میشه؟ جایی هست که لیستی از این کانال ها داشته باشه؟ همراه خود رسیور که چیزی نبود

صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 16242526

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •