سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 17 از 17

موضوع: سوالات و مشکلات سخت افزاری مدل 1000 فراری در این تاپیک

  1. Top | #11
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    1396/05
    نوشته ها
    1,391
    میانگین پست در روز
    0.08
    تشکر
    820
    تشکر شده 899 بار در 322 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط arash2016 نمایش پست ها
    داداش قبلا کار میکرد و تازه نخریدم.
    مشکل از کجاست؟
    با کابل هم تست کردم و نرم افزار قبول نکرد.
    خازن تو قسمت خروجی بشماره 1000uf 10v خراب میشه باید تعویض کنید .

    رفع مشکل قطع شدن برخی سیگنال در رسیور مدیا استار Mediastar ms-1000 Ferrari

  2. کاربر مقابل از Mediastar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #12

    تاریخ عضویت
    1394/10
    نوشته ها
    32
    میانگین پست در روز
    0.06
    تشکر
    21
    تشکر شده 56 بار در 32 ارسال
    با سلام و خسته نباشید
    من رسیورو مثل همیشه شب خاموش کردم و وقتی فردا صبحش روشن کردم دیدم بیشتر از مقدار طبیعی طول کشید تا بوت شه. شب بعدش هم که خاوش کردم صبح دیدم رو پنل که موقع خاموش بودن ساعت را نشان می ده، قسمت دقیقه شمار دیگه روشن نیست یا خیلی کم نوره. از پشت یه بار خاموش و روشن کردم و دیدم فایده نداره و اصلاً بالا نمیاد. فقط یه نور خیلی ضعیف آبی رنگ رو خود دکمه پاور به زحمت قابل تشخیصه. الان از یه سال بیشتر هست که دستگاه رو خریدم. حدود یکسال و چهار ماه. مشکلش چیه؟ پاورش نیمسوز شده؟ گارانتی شامل حالش می شه؟

    با سپاس فراوان

  4. کاربر مقابل از Media110 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #13
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    1396/05
    نوشته ها
    2,800
    میانگین پست در روز
    0.16
    تشکر
    11,008
    تشکر شده 3,875 بار در 1,845 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Media110 نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید
    من رسیورو مثل همیشه شب خاموش کردم و وقتی فردا صبحش روشن کردم دیدم بیشتر از مقدار طبیعی طول کشید تا بوت شه. شب بعدش هم که خاوش کردم صبح دیدم رو پنل که موقع خاموش بودن ساعت را نشان می ده، قسمت دقیقه شمار دیگه روشن نیست یا خیلی کم نوره. از پشت یه بار خاموش و روشن کردم و دیدم فایده نداره و اصلاً بالا نمیاد. فقط یه نور خیلی ضعیف آبی رنگ رو خود دکمه پاور به زحمت قابل تشخیصه. الان از یه سال بیشتر هست که دستگاه رو خریدم. حدود یکسال و چهار ماه. مشکلش چیه؟ پاورش نیمسوز شده؟ گارانتی شامل حالش می شه؟

    با سپاس فراوان
    دوست عزیز ریسیور که داخل کشور گارانتی نداره احتمالا ایراد در همون بخش تغذیست از یک تعمیر کار مجرب کمک بگیرید

  6. Top | #14

    تاریخ عضویت
    1394/02
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.00
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    سلام دوستان من یه چند تا مدیا استار M1000 Ferrariدار آکبند همون بعد از یه مدت کار کردن ریبوت میشن من تمام تغذیه شونو چک کرد مشگلی ندارن.. من فقط این مشگل رو روی همین مدل فرراری دارم روی بوگاتی یا لیزر نداشم.مشگل از کجاست؟ ممنون

  7. کاربر مقابل از nima_89 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #15
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    1396/05
    نوشته ها
    2,800
    میانگین پست در روز
    0.16
    تشکر
    11,008
    تشکر شده 3,875 بار در 1,845 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima_89 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه چند تا مدیا استار M1000 Ferrariدار آکبند همون بعد از یه مدت کار کردن ریبوت میشن من تمام تغذیه شونو چک کرد مشگلی ندارن.. من فقط این مشگل رو روی همین مدل فرراری دارم روی بوگاتی یا لیزر نداشم.مشگل از کجاست؟ ممنون
    دوست عزیز ضمن احترام به تجربه و سواد شما لطفا با تغذیه یه ریسیور سالم جابجا کرده و تست بگیرید نتیجه گزارش بشه ممنون

  9. Top | #16

    تاریخ عضویت
    1394/10
    نوشته ها
    32
    میانگین پست در روز
    0.06
    تشکر
    21
    تشکر شده 56 بار در 32 ارسال
    سلام
    رسیور من چند وقت پیش (همونطور که قبلاً تو این تاپیک گفته بودم) یه مشکلی براش پیش اومد. یعنی کانالهای کارتی هر چند دقیقه قطع می شدن. کلاً ارتباطش با مدم قطع می شد. سرعت پینگم عالیه و هیچ مشکلی در عرض یکسال گذشته نداشتم. و اینکه مشکل از سرعت اینترنت نبود بلکه همونطور که گفتم ارتباط رسیور با وایفای قطع می شد در حالیکه سایر درستگاها مثل لپ تاپ و موبایل بدون مشکل کار می کردن. بعد از چند روز یه سری از کانالها از دسترس خارج شد و من فکر کردم که شاید دیش تکون خورده باشه. به هر حال زیاد برام مهم نبود و بعضی کانالها رو که می خاستم مب گرفت. چند روز بعدش هم کلاً رسیور بالا نیومد و فقط چراغ آبی پاور روشن می شد. بعد از مدتی دادمش تعمیر. الان که تحویل گرفتمش رسیور کار می کنه < بدون دست زدن به دیش همه ی کانالهایی که سیگنالشون قطع شده بود برگشتن ولی باز اون مشکل قطع شدن وایفایش هر چند دقیقه پابرجاست . می ترسم باز همون روال قبل را طی کنه و از حیظ انتفاع ساقط بشه. چیزی که متوجه شدم اینه که وقتی رسیور را روشن می کنم برای بار اول حدود نیم ساعت تا یه ساعت بدون مشکل کانالهای کارتی رو پخش می کنه و بعد هر 5-4 دقیقه قطع می شه که هربار باید به صورت دستی به وایفای وصلش کنم. در ضمن متوجه شدم که قسمت فلزی دانگل وایفای که به دستگاه وصل می شه خیلی داغه. یه بار گداشتمش تو جای خنک و دوباره برای بار اول مدت طولانی تری کار کرد و باز قطع وصلهای مکرر. حالا موندم این مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری. این مشکل بعد از آپدیت 13 مارچ اتفاق افتاد. الان رو آپدیت 5 می هستم و منتظر آپدیت جدید. حالا مشکل از رسیور هست یا از خود دانگل؟

  10. کاربر مقابل از Media110 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #17
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    1396/05
    نوشته ها
    2,800
    میانگین پست در روز
    0.16
    تشکر
    11,008
    تشکر شده 3,875 بار در 1,845 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Media110 نمایش پست ها
    سلام
    رسیور من چند وقت پیش (همونطور که قبلاً تو این تاپیک گفته بودم) یه مشکلی براش پیش اومد. یعنی کانالهای کارتی هر چند دقیقه قطع می شدن. کلاً ارتباطش با مدم قطع می شد. سرعت پینگم عالیه و هیچ مشکلی در عرض یکسال گذشته نداشتم. و اینکه مشکل از سرعت اینترنت نبود بلکه همونطور که گفتم ارتباط رسیور با وایفای قطع می شد در حالیکه سایر درستگاها مثل لپ تاپ و موبایل بدون مشکل کار می کردن. بعد از چند روز یه سری از کانالها از دسترس خارج شد و من فکر کردم که شاید دیش تکون خورده باشه. به هر حال زیاد برام مهم نبود و بعضی کانالها رو که می خاستم مب گرفت. چند روز بعدش هم کلاً رسیور بالا نیومد و فقط چراغ آبی پاور روشن می شد. بعد از مدتی دادمش تعمیر. الان که تحویل گرفتمش رسیور کار می کنه < بدون دست زدن به دیش همه ی کانالهایی که سیگنالشون قطع شده بود برگشتن ولی باز اون مشکل قطع شدن وایفایش هر چند دقیقه پابرجاست . می ترسم باز همون روال قبل را طی کنه و از حیظ انتفاع ساقط بشه. چیزی که متوجه شدم اینه که وقتی رسیور را روشن می کنم برای بار اول حدود نیم ساعت تا یه ساعت بدون مشکل کانالهای کارتی رو پخش می کنه و بعد هر 5-4 دقیقه قطع می شه که هربار باید به صورت دستی به وایفای وصلش کنم. در ضمن متوجه شدم که قسمت فلزی دانگل وایفای که به دستگاه وصل می شه خیلی داغه. یه بار گداشتمش تو جای خنک و دوباره برای بار اول مدت طولانی تری کار کرد و باز قطع وصلهای مکرر. حالا موندم این مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری. این مشکل بعد از آپدیت 13 مارچ اتفاق افتاد. الان رو آپدیت 5 می هستم و منتظر آپدیت جدید. حالا مشکل از رسیور هست یا از خود دانگل؟
    دوست عزیز از اخرین ورژن استفاده کنید اگر حل نشد با یک دانگل دیگر تست بگیرید

  12. کاربر مقابل از feri ms5000 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •